Cégünk filozófiája: Jó minőség, innováció, környezet és emberközpontúság.

Az Eurofoam Holding alapítói, a belga székhelyű RECTICEL és az osztrák GREINER cég Európában elismert szakmai befektetők.

Folyamatosan megújulva, a nálunk, és az anyavállalatnál felhalmozott szakmai tudást, tapasztalatot és a központi fejlesztő részleg eredményeit felhasználva partnereinket a tőlünk elvárt magas színvonalon szolgáljuk ki.

Munkánk során törekszünk partnereink fejlesztéseinek szakmai tanácsokkal, javaslatokkal történő támogatására, potenciális vevőink gondolkodásmódjának megértésére.

Vevőközpontú gondolkodásunk mellett szállítóinkkal is kölcsönös előnyökön alapuló kapcsolatot ápolunk.

Poliuretán hab termékeink gyártását és feldolgozását úgy szabályozzuk, hogy kielégítsünk minden jogszabályban, szabványban és belső szabályzatban meghatározott követelményt, mely a biztonságot, környezetvédelmet, műszaki alkalmasságot és megbízhatóságot szolgálja. Környezetirányítási rendszerünk működtetésének fő célja cégünk környezeti teljesítményének folyamatos javítása, a környezeti kockázatok csökkentése, környezetszennyezés megelőzése.

A környezeti erőforrásokat csak a legszükségesebb mértékben vesszük igénybe. Ennek érdekében előnyben részesítjük a felhasználások csökkentését, és az újrahasznosítást biztosító megoldásokat.