Az Eurofoam Hungary Kft. elkötelezi magát a poliuretán hab gyártás és feldolgozás tevékenysége során a környezetvédelem jogi és egyéb követelményeinek betartásásra, a környezetszennyezés megelőzésére és folyamatosan törekszik környezeti teljesítményének folyamatos javítására.

Ennek érdekében:

Az irányítási rendszerünk részeként kialakítjuk és működtetjük az MSZ EN ISO 14001: 2015. szabványnak megfelelő környezetközpontú irányítási rendszert.

  • Kiemelt figyelmet fordítunk a felhasznált veszélyes anyagok gondos kezelésére, valamint a jelentős környezeti hatást okozó ipari és veszélyes hulladékok kezelésére és törekszünk azok környezetterhelésének lehetőségeink szerinti minimalizálására.
  • Szorosan együttműködünk a hatóságokkal, az érintett önkormányzattal, a megrendelőinkkel és beszállítókkal.
  • Folyamatosan figyelemmel kísérjük a környezetvédelmi jogi és egyéb előírásoknak való megfelelést.
  • Törekszünk a környezetbarát termelési technológiák átvételére és bevezetésére.
  • Új beruházások, technológiai fejlesztések tervezése során minden jelentős környezeti tényezőt figyelembe veszünk.

Célunk a környezeti erőforrások legszükségesebb mértékű igénybevétele. Ennek érdekében előnyben részesítjük a felhasználások csökkentését és az újrahasznosítást biztosító megoldásokat.

Ez Eurofoam Hungary Kft. vezetősége kinyilvánítja, hogy tevékenységét környezeti politikánk irányelvei szerint végzi, és ezt minden munkatársunktól elvárja.