Az Eurofoam Hungary Kft. központi telephelye a Miskolc melletti Sajóbábonyban található, valamint Székesfehérváron, Ukrajnában és Szerbiában működtetünk további komfort feldolgozó üzemeket.

A tulajdonosainknál meglévő kutatási-fejlesztési bázisok, illetve a szerte Európában mintegy 50 telephelyen megtalálható társcégeink know-how-ja a folyamatos fejlődésünk és megújulásunk kulcstényezője. Gyártási technológiánk bővítésével, termékeink fejlesztésével napi szinten tudjuk közvetíteni filozófiánkat a partnereink felé: jó minőség, innováció, környezet és emberközpontúság.

Az üzleti, gazdasági és munkavállalói értékeket szem előtt tartva alakítjuk ki és fejlesztjük humánerőforrás eszköztárunkat, illetve kapcsolódó folyamatainkat.

Cégünk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a nálunk dolgozó több mint 250 munkavállaló rendelkezzen a szükséges szakmai felkészültséggel. Kiemelt figyelmet fordítunk munkatársaink szakmai fejlesztésére különféle továbbképzések, hazai és nemzetközi programok által.

Csapatunkba olyan munkavállalókat várunk, akik képesek a munkájukban felelősséget vállalni, szakmailag fejlődőképesek, és gyakorlatorientáltak.

Amennyiben a habok világa felkeltette az érdeklődését és szeretne az Eurofoam csapathoz tartozni, küldje el magyar /angol nyelvű önéletrajzát egy motivációs levél kíséretében az alábbi címre:

Levelezési cím: Eurofoam Hungary Kft., 3792 Sajóbábony Pf.:16, Humán erőforrás
E-mail cím:hr@eurofoam.hu

Végzettségének és szakmai tapasztalatának megfelelő nyitott pozíció esetén felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Információbiztonság: A beérkező adatokat bizalmasan, a törvényi előírásoknak megfelelően kezeljük a feldolgozás, tárolás során. A jelentkezés önkéntes, a közölt adatok valódiságáért a pályázó felel.